Kapcsolati információk

FitRadio Kft.

Adószám
24971582-2-14
Székhely
8600 Siófok
Béri Balog Ádám utca 47.
Mobil
+36 20 425 6205
Email cím
Youtube Facebook Instagram

Küldj nekünk üzenetet

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező

Zeneszolgáltatás

A háttérzene nagy hatást gyakorol a kedély állapotunkra, kimozdít a lehangoltságból, és elűzi a stresszt. Ezért a különböző zenei stílusú csatornáink tartalmát úgy válogatunk össze, hogy minden tevékenységhez, illetve vállalkozáshoz jól illeszkedjenek. Ezáltal mindenki megtudja találni a számára legideálisabb háttérzenét.

A potenciális ügyfelek nagyobb hányada tér be olyan üzletekbe, ahol minőségi háttérzene szól. A vevők, ügyfelek jobban érzik magukat a zene hatására, ezért több időt töltenek el az üzletben. És ha több időt töltenek el az üzletben, valószínűleg többet is fognak vásárolni. Ha mindezt úgy, hogy közben a kedvenc zenéjükre jár a lábuk, akkor valószínűleg egy pozitív érzést is fognak csatolni a vásárláshoz és nagyobb valószínűséggel térnek majd vissza hozzád!

A FitRadio online felülete nagyon könnyedén akár böngészőn vagy applikáción keresztül is elérhető. A rendszer egyediségének köszönhetően nem igényel speciális technikai felszereltséget, ezáltal költséghatékony megoldást is nyújt. A FitRadionál lehetőség van prémium fiók váltásra is, amellyel teljes mértékben saját igényeire szabhatja a rádiót. Egy saját rádió nem csak a brand megerősítésére szolgál, hanem marketing eszközként is ügyfeleid, vagy partnereid felé. A prémium zeneszolgáltatásba beépíthetőek a saját hirdetéseid (pl. akciók, új termékek bevezetése, rendezvények), amelyekkel célközönségedet közvetlenül szólíthatod meg.

Alacsony havidíjunk mellett még csökkenthetjük az Artisjus díjadat is. Az Artisjus kedvezményekkel kapcsolatban, bővebb információkért látogass el az Artisjus kedvezményekhez.

Legyen saját rádiód, legyen saját marketing eszközöd!

Miért mi?

Mert a FitRadio egy speciális “hibrid”, többcsatornás online zenei rádió, amely a fitness/wellness iparra szakosodott elsősorban és mára már országos hálózatot tudott kialakítani. Mert 2014 óta foglalkozunk online rádiózással, hirdetés szervezéssel. Mert innovatív és egyedülálló a működésünk és a felületünk. Mert rugalmasak vagyunk és ügyfélorientáltak ezáltal olyan megoldást nyújtunk partnereinknek, amivel maximálisan elégedettek lesznek!

Több mint 2000 órányi zene
Havonta frissül
Egységes zene és reklám sugárzás
Automatizált működés
Nincs CD vagy pendrive
Saját reklám spot
0-24 online távfelügyelet
Jogtiszta zene
Innovatív online felület