Kapcsolati információk

FitRadio Kft.

Adószám
24971582-2-14
Székhely
8600 Siófok
Béri Balog Ádám utca 47.
Mobil
+36 20 425 6205
Email cím
Youtube Facebook Instagram

Küldj nekünk üzenetet

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező

Hirdetésszervezés

A FitRadio egy speciális “hibrid”, többcsatornás online zenei rádió, amely a fitness/wellness iparra szakosodott elsősorban és mára már országos hálózatot tudott kialakítani. Egy dinamikus és egyedi rendszeren alapuló média felület, amely elsősorban fitnesztermek, sportkomplexumok, és szépségszalonok látogatóit célozza meg audio hirdetésekkel. A hirdetésszervezés szolgáltatásunk során egy zárt láncolatú professzionális rádiós felületet biztosítunk partnereink részére.

MIÉRT OLYAN EGYEDÜLÁLLÓ A HIRDETÉSSZERVEZÉS A FITRADIONÁL?

A hirdetésszervezés szolgáltatásunk során ügyfeleink részére Magyarországon teljesen egyedülálló dinamikus rendszert tudunk biztosítani. Az általunk kínált hirdetési rendszerrel teljes mértékben egyedi, igényekre szabott reklámokat tudunk készíteni és sugározni. A frekvencia rádiókkal ellentétben nem csak országosan, de megyékre, városokra, vagy akár kerületekre szűkítve is tudjuk a reklámokat sugározni. A lokális kampányok segítségével teljes mértékben le tudjuk szűkíteni az elérni kívánt célközönséget is, akár vásárlóerő alapján is. Az Atmedia és az Mmeter kutatási eredményei rámutattak, hogy a FitRadio hallgatói köre átlagosnál magasabb jövedelmű, aktív, iskolázott fiatalos bázis, mely kiemelten fontos a hirdetőknek.

ÉRD EL KÖZVETLENÜL A CÉLKÖZÖNSÉGED A FITRADIO-VAL!

Budapesten és országszerte is kiemelkedő piaci szerepet töltünk be a sport- centrumokban, fitnesztermekben, és szépségszalonokban egyaránt. A folyamatos növekedésünk köszönhetően egyre több hallgatót, illetve helyszínt tudunk elérni.

MIÉRT ÉRDEMES A FITRADIO-T VÁLASZTANI?

  • Folyamatosan bővülő hálózat (applikációs hallgatási lehetőség)
  • 24 különböző stílusú zenei csatorna
  • elérés: hétköznaponként közel 130 ezer fő
  • AB státusz, magas vásárlóerő, aktív életmódú hallgatók
  • Alacsony reklámzaj: 20 percenként 1 db reklámspot
  • Országos kampányok mellett egyedi megjelenési lehetőségek is biztosítunk, akár csak néhány helyszínre szabva
  • Kikerülhetetlen reklámok
  • Professzionális reklám spot gyártás, akár 2-3 munkanap alatt
  • Versenyképes árak és egyedi kedvezmények