×
zeneszolgáltatás

Zeneszolgáltatás

Legyen szó akár fitnesztermekről, üzletekről, vagy egyéni felhasználókról minden esetben magas színvonalú zeneszolgáltatást nyújtunk. A zeneszolgáltatás során van standard (ingyenes), illetve prémium felhasználási lehetőség is. Segítünk partnereiknek számára kiválasztani a céljaiknak, illetve igényeknek legmegfelelőbb felhasználási lehetőséget.

A háttérzene nagy hatást gyakorol a kedélyállapotunkra, kimozdít a lehangoltságból, és elűzi a stresszt. Ezért a 23 különböző zenei stílusú csatornáink tartalmát úgy válogatunk össze, hogy minden tevékenységhez, illetve vállalkozáshoz jól illeszkedjenek. Ezáltal mindenki megtudja találni a számára legideálisabb háttérzenét.

Zeneszolgáltatás a fitnesztermek részére

Tudjuk, hogy az edzés szinte elképzelhetetlen motivációs zene nélkül. A fitnesztermek több mint 20 különböző stílusú zenei csatorna közül válogathatnak, amelyek több mint 2 300 órányi zenét tartalmaznak. A zenei állományunkat havi rendszerességgel frissítjük, ezáltal olyan fitnesztermek részére sem válik unalmassá, akiknek rendkívüli nyitvatartási ideje, illetve számtalan visszajáró vendégei vannak.

Színvonalas zeneszolgáltatással biztosítjuk a remek hangulatot a fitnesz termében!

Zeneszolgáltatás az üzletek részére

A FitRadio egy online radio, ezért a felülete nagyon könnyedén akár böngészőn keresztül is elérhető. A rendszer egyediségének köszönhetően nem igényel speciális technikai felszereltséget, ezáltal költséghatékony megoldást is nyújt. A FitRadionál lehetőség van prémium fiókváltásra is, amellyel teljes mértékben saját igényeire szabhatja a rádiót. Egy saját rádió nem csak a brand megerősítésére szolgál, hanem marketing eszközként is ügyfelei, vagy partnerei felé. A prémium zeneszolgáltatásba beépíthetőek a saját hirdetéseit (pl. akciók, új termékek bevezetése, rendezvények), amelyekkel célközönségét közvetlenül szólíthatja meg.

zeneszolgáltatás

Zeneszolgáltatás egyéni felhasználók részére

A motivációs zenén át, a bulira való hangolódáson keresztül, egészen a nyugodt estékig megtalálható bármilyen zene stílus. Ezért a zeneszolgáltatás nem csak fitnesztermek, vagy vállalkozások, hanem egyéni felhasználók részére is szól.

A FitRadio több mint egy egyszerű online radio!

A FitRadio a vállalkozások számára nem csak egy egyszerű zeneszolgáltatás, hanem remek marketing eszközként is szolgál. A kutatások szerint az emberek sokkal szívesebben töltik az idejüket olyan helységekben, ahol szól valamilyen háttérzene.

Miért érdemes a FitRadio zeneszolgáltatását választani?

  • Több mint 20 különböző zenei csatorna
  • Könnyen kezelhető online felület
  • Költséghatékony megoldás, mert nem igényel speciális eszközöket
  • Ingyenes zeneszolgáltatás (de van prémium fiókváltási lehetőség is)
  • Nem kell tovább időt fordítani a zeneszámok keresgélésére
  • Saját reklám, vagy hirdetési blokk, rendkívüli keresztmarketing lehetőségek
  • Akár 55% Artisjus kedvezmény a zenei jogdíjakból

Mit tudunk még nyújtani a zeneszolgáltatáson kívül?

A zeneszolgáltatáson felül a FitRadio, mint hivatalos Artisjus partner számtalan kedvezményt tud biztosítani a zenejogdíjakból a partnerei számára.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a zeneszolgáltatással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy írjon nekünk email, amelyre 24 órán belül válaszolunk! Készséggel állunk a rendelkezésére a bővebb tájékoztatás érdekében a zeneszolgáltatás, illetve a kedvezményekkel kapcsolatban is!

Kérdése van?

Required
Required
Required