×

Reklámgyártás

A hirdetésszervezés egyik főpillére a reklámgyártás. Egy jól megírt reklámszövegen és minőségi hanganyagon nagyon sok minden múlhat, ha azt akarjuk, hogy a kampányunk garantáltan sikeresen záruljon le. Ezért a reklámgyártás folyamatait magas színvonalon látjuk el, professzionális stúdió munkálatok, és kiváló szakemberek segítségével. Az általunk készített hirdetések egyediségét nem csak a szövegi tartalom, hanem a szinkron hangok széles és sokszínű választéka adja meg.

Hogyan zajlik a reklámgyártás?

A reklámgyártás során az előre megírt szöveget profi stúdióban vesszük fel. A gyártási folyamat tartalmazza a szinkron hangot, illetve a stúdió munkálatokat, zenei aláfestést, effektezést. A reklámspotok hossza maximum 15-20 mp hosszúak lehetnek, amelyet már a stúdióba küldés előtt ellenőrzünk és tesztelünk. Az elkészült felvételt elküldjük az ügyfeleink számára ellenőrzésre. Elfogadás után a reklámspotokat akár azonnal be is tudjuk illeszteni a zenefolyamba. Igény esetén a kreatív marketing szövegi tartalom megírását is vállaljuk!

Dinamikus együttműködés – Magas színvonalú reklámgyártás!

A reklámgyártás során több mint 40 női vagy férfi szinkronhang közül választhat. Az oldalunkon, a demó felvételekbe bele is tudnak hallgatni, amelyeket kérésre üzenet formájában is elküldünk. A reklámgyártás során az a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen, ezért az apróbb változtatásokat díjmentesen látjuk el. A reklámgyártás költsége egyes esetekben változhat, ezért az igények alapos felmérése után részletes árajánlatot készítünk.

Miért érdemes a FitRadiot választani?

  • Magas színvonalú, rugalmas, egyedi reklámgyártás
  • Korszerű stúdióban, szakemberek segítségével zajlik a reklámgyártás
  • Több mint 40 női, vagy férfi szinkronhang közül választhat
  • 2-3 munkanapon belül elkészítjük a reklámspotot
  • Teljes mértékben ügyfélorientált hozzáállás
  • Dinamikus rendszer, azonnal a zenefolyamba illeszthető reklámok
  • Versenyképes árak, részletes árajánlat készítés

A reklámgyártás során is számtalan kedvezményt tudunk biztosítani az ügyfeleink számára!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a reklámgyártás szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Az oldalunkon keresztül azonnali üzenetküldésre is van lehetőség, amelyre 24 órán belül válaszolunk!

Férfi (1)
Ferfi (2)
Férfi (3)
Férfi (4)
Férfi (5)
Férfi (6)
Férfi (7)
Férfi (8)
Férfi (9)
Férfi (10)
Férfi (12)
Nő (1)
Nő (2)
Nő (3)
Nő (4)
Nő (5)
Nő (6)

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba.

Required
Required
Required