×

Hirdetésszervezés

A FitRadio egy dinamikus és egyedi rendszeren alapuló média felület, amely elsősorban fitnesztermek, sportkomplexumok, és szépségszalonok látogatóit célozza meg audio hirdetésekkel. A hirdetésszervezés szolgáltatásunk során egy zárt láncolatú professzionális rádiós felületet biztosítunk partnereink részére. A FitRadio jelenleg közel 300 helyszínen van jelen és több, mint 120.000 aktív hallgatót tud elérni naponta.

Miért olyan egyedülálló a hirdetésszervezés a FitRadionál?

A hirdetésszervezés szolgáltatásunk során ügyfeleink részére Magyarországon teljesen egyedülálló dinamikus rendszert tudunk biztosítani. Az általunk kínált hirdetési rendszerrel teljes mértékben egyedi, igényekre szabott reklámokat tudunk készíteni és sugározni. A frekvencia rádiókkal ellentétben nem csak országosan, de megyékre, városokra, vagy akár kerületekre szűkítve is tudjuk a reklámokat sugározni. A lokális kampányok segítségével teljes mértékben le tudjuk szűkíteni az elérni kívánt célközönséget is. A hirdetésszervezés szolgáltatásunkkal egy órában 3 megjelenést biztosítunk, amely egyáltalán nem tolakodó, vagy zavaró a hallgatóság felé. A reklámokat elegánsan a zenefolyamba illesztjük, mellyel az üzenet a lehető leghatékonyabban jut el a célközönséghez.

Érje el közvetlenül a célközönségét a FitRadioval!

Budapesten és országszerte is kiemelkedő piaci szerepet töltünk be a sport- centrumokban, fitnesztermekben, és szépségszalonokban egyaránt. A folyamatos növekedésünk köszönhetően egyre több hallgatót, illetve helyszínt tudunk elérni.

Hogyan zajlik a hirdetésszervezés?

A hirdetésszervezés során teljes körűen felmérjük az ügyfeleink igényeit. A reklámspotokat 2-3 munkanapon belül legyártatjuk, majd átküldjük ellenőrzésre. Az apróbb korrigálásokat díjtalanul elvégezzük. Az elkészült reklámspotokat akár azonnal be is tudjuk illeszteni a zene műsorba.

Miért érdemes a FitRadiot választani?

  • Országos kampányok mellett egyedi megjelenési lehetőségek is biztosítunk, akár csak néhány helyszínre szabva
  • AB státuszú hallgatók
  • Kikerülhetetlen reklámok
  • Nincs reklámzaj, mert 1 órában 3 megjelenítést biztosítunk, ezáltal nem zavaró, vagy tolakodó a hallgatóság számára
  • A potenciális vásárló erő közvetlen megszólítása
  • Mérhető reklámlejátszások
  • Professzionális reklám spot gyártás, akár 2-3 munkanap alatt
  • Kisebb korrigálásokat díjtalanul ellátjuk
  • Versenyképes árak és egyedi kedvezmények

Találja meg az igényeinek legmegfelelőbb célcsoportot és helyszínt!

A hirdetésszervezés során minden esetben részletes és jól értelmezhető árajánlatot készítünk, amelyet a megbeszélést követően rövid időn belül el is készítünk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a hirdetésszervezés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Oldalunkon keresztül közvetlen üzenetet is tud küldeni, amelyre 24 órán belül válaszolni fogunk!

Kérjen ajánlatot

Required
Required
Required