×
dj szolgaltatas

Dj Szolgáltatás

Egy igazán színvonalas rendezvény alapja a minőségi zeneszolgáltatás. A jó DJ ismérve nem csak az, hogy szórakoztat, hanem megtalálja a kapcsolatot a vendégekkel, kommunikál velük és magas színvonalú műsort szolgáltat. A DJ szolgáltatás során ezeket szem előtt tartva biztosítunk garantáltan fergeteges bulit ügyfeleink számára. A FitRadio a Dj szolgáltatás biztosításával szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy partnerei rendezvényei a lehető legeredményesebben és legszórakoztatóbban zárulhassanak.

Mit érdemes tudni a Dj szolgáltatásról?

Nem csak FitRadion keresztül hallhatja a pörgős mixeket, hanem akár élőben is a saját edzőtermében, sportkomplexumában, szépségszalonjában, vagy más helyszíneken. Ha valami igazán izgalmassal szeretné feldobni a rendezvényét, akkor ajánljuk figyelmében a DJ szolgáltatásunkat.

Zenei állományunkat nem csak külföldi, hanem hazai Dj-k mixei is képezik, amelyek között van, amik csak a FitRadio számára készültek. A Dj szolgáltatás az ország bármelyik pontján igénybe vehető.

Akár Budapesten, vagy más városban igényli a Dj szolgáltatást mindenesetben fergeteges bulira számíthat! A Dj szolgáltatás során teljes körűen ellátjuk a hang- fénytechnikai munkálatokat is.

Kiknek ajánljuk a Dj szolgáltatást?

A Dj szolgáltatást mind azoknak ajánljuk, akik valami újra és izgalmasra vágynak. Akik egy születésnapot, különleges rendezvényt, vagy a cég életében fontos eseményt méltóképpen szeretnének megünnepelni. Ezen felül akár edzőtermi csoportos órák, vagy megnyitók részére is izgalmas lehet a Dj szolgáltatás.

Milyen eseményeken vállaljuk a Dj Szolgáltatást?

  • edzőtermek és sportkomplexumok születésnapja, megnyitója, és csoportos órái
  • magán és vállalati rendezvények
  • kültéri és beltéri rendezvények
  • esküvők
  • fesztiválok, rendezvények (pl. futóversenyek, kiállítások stb.)

Edo Denova

Edo Denova 14 évesen kapta meg az első keverő pultját gondolatban már akkor is a nagyközönség előtt zenélt. Egy hosszabb kihagyás után, 10 év múlva (2011) – a jogi és közgazdaságtani tanulmányai vége fele járva – megnyerte a Viva tv által meghirdetett, női dj versenyt. Ez jelentette az első nagyobb áttörést Edo zenei életében, melynek köszönhetően egyre szaporodtak a fellépésre való felkérésre. Mára már az összes nagyobb budapesti klubban zenélt, és számos külföldi országba is kapott meghívást úgy, mint: Marokkó, Horvátország, Franciaország, Szlovákia, Szerbia, Ausztria, Spanyolország. Több hazai és külföldi fesztiválon is találkozhattunk vele.

Edo Denova

Dj Rony Bass

Általános iskolás korom óta érdekel a DJ szakma, a mixelés tudománya. A kazettás DJ korszakból még kimaradtam, mivel jelentős fellépéseim nem voltak. Majd következett egy nagy előre lépés, mikor megvásároltam a mai napig működő 2db Technics SL-1210MkII bakelit lemezjátszómat, amivel már úgy, mint a profik tudtam dolgozni. Mint minden szakmabeli elkezdtem a bakelit lemezeket gyűjteni, amit 2006 környékén hagytam abba közel 4000db korong megvásárlása után. Ezekkel a lemezekkel több rendezvényen, bulikban is szerepeltem. 2004-ben a Red Bull Master Of Music dj verseny győztese lettem. Napjainkban, mint mindenkit lassan a digitális DJ világ kerített hatalmába, Timecode rendszerek, kontrollerek.

Dj Rony Bass

Flashmakers

Flashmakers

Mi vagyunk a Flashmakers egy fiatal debreceni DJ páros. Szeretnénk a világ top elektronikus fesztiváljainak és klubjainak zenéjét és hangulatát elhozni Magyarországra. Akár a legújabb, legütősebb progressive zenéről, modern future vagy deep houseről van szó. Mi együtt élünk és együtt bulizunk a közönséggel a színpadon. Hiszünk abban, hogy az energikus egyedi előadók tudják csak igazán lázba hozni a közönséget és hatalmas bulit csinálni. Zenei stílusok: House, Progressive House, Electro House, Deep house

DJ Dockee

Első zenei élményeim még a 90-s évek közepéhez köthetők, ahol is minden hétvégén hobbiból hallgattam a külföldi neves zenei TV csatornák slágerlistáit. A hobbihallgatásból, rövid időn belül, felvételek készítése lett.2009-ben munkából adódóan felköltöztem Budapestre és itt sikeres LEMEZ LOVASI tanfolyamot végeztem el, Magyarország egyik legismertebb lemezlovas és Producer, Lotters Krisztián Dj képzőjében. 2009 novemberében a budapesti Viper Room Dj. Versenyén az előkelő 4 helyezést tudhatok magamévá.2009-2011, Dunaharaszti Arizona Club minden 2. hét péntekjén rezidens Dj. 2010 Szilveszter Üvegház Disco Balatonlenne Óévbúcsúztató party. 2009-től Lotters Krisztián csapatának oszlopos tagja vagyok ahol nagy rész a Warm up Dj Szerepét töltöm be.

DJ Dockee

Blau Vilmos

Blau Vilmos

Stílus: Techno, Tech House. 1988-ban látta meg a napvilágot. A zene iránti szeretetem már egész kisgyermek kora óta meg volt. Lemezlovasként volt már fellépése több vidéki illetve Budapesti szórakozóhelyen is, ám hamar rabul ejtette a zeneszerkesztés világa. 2012-től belevetette magát a munkába. Folyamatosan jelennek meg az újabb alkotásai az online áruházak „polcain”. 2015-ben megalapította a saját kiadóját is, a Bemotion Records-ot.

Dj Nurbi

Sütő Norbert vagyok, hosszú évek óta hobbim a zene, a DJ-skedés. 15-16 éves koromban kezdtem, az akkori DJ barátaimnak voltam a táskahordója. Az igazi bakelit korszak, én még azon tanultam. Onnantól folyamatosan része lett a zene az életemnek. Rengeteget sportolok, edzek és maratonokat futok, a zene mindig óriás segítség. Imádok visszanyúlni az időben, modern alapokat társítani ismerősen csengő vokálokkal. Szívesen játszok deep/nudisco és minőségi house darabokat. Edzésre fel, a zene mindenkié!

Dj Nurbi

Dj Micsu

Dj Micsu

32 ütemre tagolt Tematikus órák (Zsírégető, Deep work, Kangoo, Kick-Box, Dance és Step Aerobic, stb...) zenei anyagát profin mixelő lemezlovas, saját mobil hangtechnikával, Pioneer lemezlovas pulttal. Igény szerint nagyobb rendezvényekre (pl: Nyílt nap, sport nap, megnyitó, stb...) is bevethető hangtechnikával és mikroporttal! Érvényes MAHASZ Engedély. Zenei Stílusok: Választható műsor, széles zenei repertoárból: Minimal, Deep, Chill Out, Nu-Disco, Tech House, Electro, Vocal House, Latin House, Funky, Retro Disco!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Dj szolgáltatással kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Az oldalunkon keresztül azonnali üzenetet is küldhet, amelyre 24 órán belül válaszolunk!

Kérjen ajánlatot

Required
Required
Required