×

Rólunk

A FitRadio egy online háttér-zeneszolgáltató, amely kifejezetten edzőtermek, sportkomplexumok, illetve szépségszalonok részére biztosít magas színvonalú zeneszolgáltatást.

Mit érdemes tudni a Fitradioról?

A FitRadio 2014-ben alakult és azóta is dinamikusan fejlődik és növekszik. Napjainkban már több mint 150 termet, illetve közel 120.000 aktív hallgatott tud közvetlenül elérni. A fitnesztermekben, illetve sportkomplexumokban a minőségi zeneszolgáltatás mindig nagy kérdés. A Fitradio ezt az igény felmérve jött létre és fejlesztette ki kifejezetten a fitnesztermek, illetve az aktívan sportoló emberek részére az online rádió zenei csatornáit. A FitRadio megoldást nyújt a minőségi zeneszolgáltatás területén, és a célközönség közvetlen elérésében a hirdetőink számára. Tevékenységi körünk között nem csak a zeneszolgáltatás, de a hirdetésszervezés, reklámgyártás, és dj szolgáltatás is megtalálható.

A Fitradio nem egy online rádió, mert motivál és garantáltan kimozdít a szürkehétköznapokból!

Mit érdemes tudni a FitRadio működéséről?

A rádió felületét böngészőn keresztül könnyedén el lehet érni, ezért nem igényel speciális technikai felszerelést. A zeneszolgáltatást regisztrálást követően ingyenesen lehet igénybe venni, illetve prémium fiókváltásra is van lehetőség.

A FitRadio egy zárt láncolatú professzionális rádiós felületet biztosít szerződött partnerei részére. A rádió jelenleg 20 különböző zenei stílusú csatornával, és közel 2000 órányi zenei állománnyal rendelkezik. A csatornáinkat havi rendszerességgel frissítjük.

Ezen felül a partnereink számára Magyarországon egyedülálló hirdetési lehetőségeket tudunk biztosítani. A frekvencia rádiókkal ellentétben nem csak országosan, de lokálisan is tudunk hirdetéseket sugározni. Ezzel a rendszerrel a kívánt célcsoport sokkal gyorsabban, és hatékonyabban érhető el.

Miért éppen a FitRadio?

  • Több mint 150 szerződött partner és naponta közel 120.000 aktív hallgató
  • Óránként 3 reklám, amely nem tolakodó, vagy zavaró a hallgatóság számára
  • Elegánsan a zenefolyamba illesztett reklámok
  • A kívánt célközönség hatásos és gyors elérése
  • Országos kampányok mellett, lokális megjelenési lehetőségek
  • Reklámgyártás akár 2-3 munkanapon belül
  • Magas színvonalú és hatékony hirdetésszervezés
  • Versenyképes árak és azonnali árajánlat készítés

Szolgáltatásinkról bővebben a menüpontok alatt informálódhat. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, akkor keressen minket bizalommal! Készséggel állunk a rendelkezésére! Az oldalunkon közvetlen üzenet küldésre is van lehetőség, amelyre 24 órán belül válaszolunk!

Lépjen velünk kapcsolatba

Required
Required
Required
Captcha Code