×

Rólunk

A FitRadio egy online háttér-zeneszolgáltató, amely elsősorban edzőtermek, sportkomplexumok, illetve szépségszalonok és egyéb más üzletek részére biztosít magas színvonalú zeneszolgáltatást.

Mit érdemes tudni a Fitradioról?

A FitRadio 2014-ben alakult és azóta is dinamikusan fejlődik és növekszik. Napjainkban közel 300 teremben biztosítja a hangos zene és hirdetés-szolgáltatást, amellyel közel 120.000 aktív hallgatott tud közvetlenül elérni naponta. A fitnesztermekben, illetve sportkomplexumokban a minőségi zeneszolgáltatás mindig nagy kérdés. A Fitradio ezt az igény felmérve jött létre és fejlesztette ki elsősorban a fitnesztermek, illetve az aktívan sportoló emberek részére az online rádió zenei csatornáit. A FitRadio megoldást nyújt a minőségi zeneszolgáltatás területén, és a célközönség közvetlen elérésében. Tevékenységi körünk között nem csak a zeneszolgáltatás, de a hirdetésszervezés, reklámgyártás, és dj szolgáltatás is megtalálható.

A Fitradio, mint online rádió, motivál és garantáltan kimozdít a szürke hétköznapokból!

Mit érdemes tudni a FitRadio működéséről?

A rádió felületét a partnereink böngészőn keresztül könnyedén el tudják érni, így nem igényel speciális technikai eszközöket. A zeneszolgáltatást regisztrálást követően ingyenesen lehet igénybe venni, illetve prémium fiókváltásra is van lehetőség.

A FitRadio egy zárt láncolatú professzionális rádiós felületet biztosít szerződött partnerei részére. A rádió jelenleg 24 különböző zenei stílusú csatornával, és közel 2500 órányi zenei állománnyal rendelkezik. A csatornáinkat havi rendszerességgel frissítjük.

Ezen felül a partnereink számára Magyarországon egyedülálló hirdetési lehetőségeket tudunk biztosítani. A frekvencia rádiókkal ellentétben nem csak országosan, hanem lokálisan is tudunk hirdetéseket sugározni. Ezzel a rendszerrel a kívánt célcsoportot sokkal gyorsabban, és hatékonyabban el tudjuk érni.

Miért éppen a FitRadio?

  • Közel 300 szerződött partner és naponta közel 120.000 aktív hallgató
  • AB státuszú hallgatók
  • Óránként 3 reklám, amely nem tolakodó, vagy zavaró a hallgatóság számára
  • Elegánsan a zenefolyamba illesztett reklámok
  • A kívánt célközönség hatásos és gyors elérése
  • Országos kampányok mellett, lokális megjelenési lehetőségek
  • Reklámgyártás akár 2-3 munkanapon belül
  • Magas színvonalú és hatékony hirdetésszervezés
  • Versenyképes árak és azonnali árajánlat készítés

Szolgáltatásinkról bővebben a menüpontok alatt informálódhat. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, akkor keressen minket bizalommal! Készséggel állunk a rendelkezésére! Az oldalunkon közvetlen üzenet küldésre is van lehetőség, amelyre 24 órán belül válaszolunk!

Lépjen velünk kapcsolatba

Required
Required
Required