×

 

 

Miért érdemes prémiumra váltani?

 

Egyéni felhasználók esetében Prémium fiók megvásárlásával (299 Ft / hó) a következő plussz funkciókat kapod:

·      Reklámmentes rádiós használat

·      Korlátlan mennyiségű saját zenei lista létrehozása, amiknek te adhatsz nevet

·      Korlátlan mennyiségben menthetsz le magadnak zenéket és mixeket a listáidba

·      Edzésfunkció reklámmentesen

 

FitRadio Mobil Applikációja

 

FitRadio 2015 óta létezik a piacon. Elsőként háttérzene-szolgáltatóként lépett a piacra, konditermekkel, fitnesz/wellness/sportcentrumokkal kötött megállapodást és szolgálta ki őket minőségi zenékkel, mixekkel. A FitRadio megreformálta a rádiós piacot és egyedülálló online rádióként egyedi reklámozási lehetőségeket nyújt partnerei számára. A Fitradio nem csak zene-szolgáltató, de az egyik legnagyobb médiafelület értékesítő az online rádiós piacon. Mára a FitRadio országos hálózatra tett szert és számtalan egyéni felhasználóra.

 

2019. áprilisától a FitRadio megalkotta az egyedi tervezésű applikációját, amely képes kiszolgálni a sportolókat, hobbi sportolókat, zenekedvelőket, edzőket és természetesen az edzőtermeket vagy bármilyen más jellegű üzletet minőségi zenével és egyéb fantasztikus funkciókkal.

 

FONTOS, hogy az applikáció letöltése után helyesen regisztrálj, azaz ha magánszemélyként használnád az Appot, akkor egyéni felhasználóként, ha terem vagy üzlet vagy akkor edzőteremként regisztrálj. Az ingyenes egyéni felhasználók több reklámot kapnak. Fitnesz termeknek, üzleteknek ingyenesen le tudjuk játszani a saját reklámját, illetve specifikusan olyan rekámokat is játszunk ami lokációban a termedhez, üzletedhez köthető. Amennyiben nem megfelelő formában regisztrálsz be hozzánk eleshetsz sok egyéb extra funkciótól. Például ha magánszemély vagy és teremként regisztrálsz be, nem tudod használni az edzés funkciót. A te érdeked, hogy helyesen regisztrálsz az appunkba.

Amennyiben fitnesz teremként szeretnéd igénybe venni a prémium szolgáltatásunkat, keress meg minket az elérhetőségeink egyikén. Fitnesz terem vagy üzletként prémium szolgáltatással saját márkás rádiód lehet, saját rádiós szignállal, korlátlan mennyiségű saját reklámmal vagy éppen reklámmentes zenehallgatással. 

info@fitradio.hu

06204256205

 

Az applikáció letöltése és használata regisztrálás után ingyenes. Válogass több mint húsz darab különböző zenei stílusú csatornából. A Fitradio-nak 2 500 órányi folyamatosan frissülő zenei kínálata van. Nem kell elköteleződnöd egyik rádióa adó iránt sem, bármikor hallgathatod bármelyiket, sőt az Ingyenes verzióban a következő plussz funkciók érhetők el:

 

·      „Gyűjteményem”-be korlátlan mennyiségben gyűjtheted kedvenc zenéidet, mixeidet, amiket bármikor bárhol meghallgathatsz

·      Edzés funkció: nincs még egy olyan felület, ahol a zenehallgatás mellett köredzésedet is meg tudod csinálni. Az edzés kezdetét, körök számát, munkaidőt, pihenőidőt is tudod állítani és különböző hangjelzések segítenek neked abban, hogy a lehető legkényelmesebben végezhesd a munkát.

 

Az ingyenes zenehallgatás közben bizonyos időközönként releváns reklámokat hallhatsz.

 

Egyéni felhasználók esetében Prémium fiók megvásárlásával (299 Ft / hó) a következő plussz funkciókat kapod:

·      Reklámmentes rádiós használat

·      Korlátlan mennyiségű saját zenei lista létrehozása

·      Edzésfunkció reklámmentesen

 

A zene, a sport mindenkié! Töltsd le a FitRadio formabontó alkalmazását és add át magad a zenének, a sportnak és a kikapcsolódásnak!